Sociale werking

TTK-Real biedt 2 mogelijkheden aan in haar Sociale werking:


Enerzijds: 


Reductie lidgeldbijdrage via "Uit-Pas met kansentarief". TTK-Real is een Uitpas partner en stemt de lidgeld-reductie overeen met de regels uitgewerkt door Uitpas in Mechelen : zie https://www.uitinmechelen.be/uitpas/kansentarief  . In 2017 komt de eigen bijdrage neer op ongeveer 20% van het normale lidgeld. 


Anderzijds :


Spelers die moeite hebben met het lidgeld kunnen de sociaal aanspreekpersoon aanspreken. De sociaal aanspreekpersoon legt de situatie voor aan het bestuur en stelt een maatregel voor, bijvoorbeeld een reductie van lidgeld tot zelfs gratis lid maken. Het bestuur contacteert hiervoor de leden niet maar beslist dit eigenhandig en discreet. De maatregelen moeten elk jaar opnieuw beslist worden en blijven uitzonderingsmaatregelen om tegemoet te komen aan specifieke situaties.


Om hiervan gebruik te maken in alle discretie, kan je contact opnemen met de sociaal aanspreekpersoon voor kansengroepen van TTK-Real. Je kan onze sociaal aanspreekpersoon bereiken via onderstaande link. 

TTK-Real pingpongt voortaan in 'schone kleren'

Bij TTK Real staat het plezier van pingpong voorop. Niets leukers dan samen balletjes slaan. De ene met verbetenheid en grinta, de andere heel ongedwongen.

 

Maar iedereen speelt met de nodige Fair Play. Tegenover onze tegenpartij én de mensen die onze sportkleren maken. Fair Play en Fair Trade hand in hand. Daarom tafeltennissen we met schone kleren.

 

Onze sportkledij is gemaakt in schone omstandigheden (geen kinderarbeid, waardige lonen, vrijheid van vereniging en recht op collectief onderhandelen, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, enz.).

 

Een kleine stap voor ons, maar een heel verschil voor zij die onze sportkledij elke dag maken.


Bekijk ons TTK-Real filmpje op youTube

https://youtu.be/x-32W17AJ5A

 


Wil je graag meer info : www.schonekleren.be