Sociale werking

Tafeltennisclub TTK-Real

TTK-Real biedt 2 mogelijkheden aan in haar Sociale werking:


Enerzijds: 


Reductie lidgeldbijdrage via "Uit-Pas met kansentarief". TTK-Real is een Uitpas partner en stemt de lidgeld-reductie overeen met de regels uitgewerkt door Uitpas in Mechelen : zie https://www.uitinmechelen.be/uitpas/kansentarief  . In 2017 komt de eigen bijdrage neer op ongeveer 20% van het normale lidgeld. 


Anderzijds :


Spelers die moeite hebben met het lidgeld kunnen de sociaal aanspreekpersoon aanspreken. De sociaal aanspreekpersoon legt de situatie voor aan het bestuur en stelt een maatregel voor, bijvoorbeeld een reductie van lidgeld tot zelfs gratis lid maken. Het bestuur contacteert hiervoor de leden niet maar beslist dit eigenhandig en discreet. De maatregelen moeten elk jaar opnieuw beslist worden en blijven uitzonderingsmaatregelen om tegemoet te komen aan specifieke situaties.


Om hiervan gebruik te maken in alle discretie, kan je contact opnemen met de sociaal aanspreekpersoon voor kansengroepen van TTK-Real. Je kan onze sociaal aanspreekpersoon bereiken via onderstaande link. 

TTK-Real - de plezantste ping pong club van Mechelen, laat je toe op een ongedwongen manier tafeltennis te spelen. Competitie hoeft niet, maar de matchkes onderling zijn hevig. Zowel voor tafeltennis dubbelspel als voor enkelspel pingpong ben je bij ons aan het juiste adres. De bedoeling is fun te hebben!

 

VZW Tafeltennisclub TTK-Real - Ond. nr.: 0600.854.226 - Tervuursesteenweg 16 - 2800 Mechelen

contact: info@ttkreal.be